Crescendo

Crescendo is een christelijke basisschool van de Evangelische broe­der­gemeente in Amsterdam. Op onze school worden kinderen uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. De leraren van onze school gebruiken christelijke normen en waarden als basis voor het geven van goed onde­rwijs. Klik hier voor het schoolplan.

Daarnaast doet de school er alles aan om een veilige plek te zijn waar kinderen met plezier verblijven. Daarom zijn we een vreedzame school. We besteden ook veel aandacht aan sport, kunst en cultuur en nemen deel aan verschillende buitenschoolse activiteiten.

Basisschool Crescendo
Kortvoort 61c
1104 NA te Amsterdam Zuidoost

Tel. (020) 695 71 78
Mail: administratie@crescendoschool.nl

Directeur: Glenda Acton

Adjunct-directeur: Mala Bindraban

Administratie: Carmen Martin en Izairra Pina

.

Klik op de Jaarkalender om deze in te zien.

Agenda

De eerste schoolweken zijn al weer achter de rug. Iedereen heeft zijn of haar plekje gevonden. Volop aan de slag. En voor je het weet is het  herfstvakantie, deze maand al weer.

AGENDA OKTOBER 2019

klik op de agenda om te vergroten.

Wilt u uw kind aanmelden op onze school?

Opgericht in

Leerlingen