Welkom bij groep 3

Kerstmis op Crescendo

Met Kerstmis hebben de kinderen opgetreden in de kerk. Tijdens de kerstviering
treden alle groepen op voor elkaar. Ze zingen een kerstlied en zeggen een gedichtje
op. Er wordt druk geoefend. Kijk hier maar naar het optreden van de groep van
juf Farah en naar de groep van juf Helen en juf Natatcha.

Voorleesontbijt juf Helen

In groep 3 van juf Helen heeft Rachel Melanie, een oud-leerlinge van Crescendo voorgelezen.
Dat vonden de kinderen heel fijn omdat ze ook vertelde over haar tijd op Crescendo

Overstap

In de groepen 3 hebben we het taalstimuleringsprogramma ‘Overstap’. Op maandag 19 september 2016 zijn we begonnen. Er zijn 10 bijeenkomsten tijden het schooljaar. Het is heel belangrijk om als ouder/verzorger daarbij aanwezig te zijn. U kunt hier vragen stellen en er wordt informatie gegeven over de leesontwikkeling in de groep. Hierbij krijgt u naast de informatie elke keer een pakketje voor thuis om samen met uw kind te oefenen met lezen. Het zijn leuke opdrachten waarbij de kinderen door middel van kleuren, knippen en plakken bezig zijn met het lezen.

Tijdens de 10e bijeenkomst wordt het certificaat uitgereikt aan de leerling/ouder die minstens 7 keer op de bijeenkomsten zijn geweest.