Welkom bij groep 4

Op 6 maart bestond Ghana 60 jaar. Voor de Ghanezen is dat groot feest. In groep 4 hebben we er ook aandacht aan besteed. We hebben mooie mutsen gemaakt in de kleuren  van de Ghanese vlag.

Voorleesontbijt

Vandaag tijdens het Nationale Voorleesontbijt 2017 heeft meneer Roy Ristie in de groep van juf Denise en juf Chiquita voorgelezen! Meneer Ristie is een vertrouwde gast bij het voorleesontbijt. Hij heeft heel gezellig voorgelezen. De kinderen genoten ervan.

woensdag 21 december.
Kerstmis op Crescendo is lekker eten tijdens het kerstdiner, waarbij het
geboorteverhaal wordt verteld en ook gezamenlijk het kerstfeest vieren in de kerk.
Elke klas zingt een lied of vertelt een verhaal of gedicht. Kijk maar naar het optreden van
de groep van juf Florence  en de groep van juf Denise en juf Chiquita.

Herfst in groep 4

In groep 4 is veel aandacht geweest voor de herfst. Het is nu al weer bijna winter. De kinderen hebben veel vruchten, bladeren en andere materialen verzameld. Het was heel fijn zo met de kinderen te werken. Zij waren heel enthousiast.

Click on Add Media->Create Gallery to add a gallery

Voorleesontbijt juf Florence

Howard Komproe was tijdens het voorleesontbijt in de groep van juf Florence aanwezig. Hij is een entertainer die ook graag op Crescendo komt voorlezen. De kinderen hebben genoten van het voorlezen en het ontbijt.