Welkom bij groep 5

De leerlingen van juf Judith doen ook gezond. Zij eten fruit. Wekelijks krijgen alle kinderen fruit, beschikbaar gesteld door de Europese Unie. Een natuurlijk wordt er veel water gedronken in plaats van frisdrank. Zo blijven we gezond.

In het kader van kennismakingslessen en in samenwerking met Stadsdeel Zuidoost en Sportservice Amsterdam kregen de groepen 5 les van  basketbaltrainer Carlos Caldwell van de basketbalvereniging Warriors. Dat was heel leuk. We hebben echt genoten en veel over basketbal geleerd.

gymlesgroep-5   gymles-groep-5-3

gymles-groep5-4    gymlesgroep5-2

Op 25 januari was het Voorleesontbijt.Mevrouw Lieke van Duin kwam voorlezen in groep 5 van juf Lydia. We hebben echt genoten van het voorlezen van mevrouw Lieke van Duin. Zij las voor uit haar boek Tim en Taco. Het was heel gezellig. aan het eind van het voorlezen kreeg mevrouw Lieke van Duin een mooi boeket bloemen.