Nieuws

Crescendo doet mee aan de speciale Ajax Life Skills & Clinics die op dinsdag 8 en woensdag 9 september plaatsvinden op basisschool Crescendo.  Het schema van activiteiten kunt u HIER inzien. Voor de ouders is hier de info-brief voor 8 sept. en is hier de info-brief voor 9 sept. over deze sportieve dagen.

=================================================================================

Vanaf 2 juni kan iedereen zich laten TESTEN als ze minimaal 24 uur lang symptomen hebben van COVID-19 (hoesten en/of neusverkouden en/of koorts). Klik op de link ‘coronatest’ hieronder, hoe te handelen om getest te worden. Click on the link below, how to act to get tested.

Het kabinet heeft aangekondigd dat de scholen vanaf 8 juni volledig opengaan, tenzij alsnog blijkt dat dit niet verantwoord is. Op basis van dit kabinetsbesluit hebben de partijen een protocol ontwikkeld. Klik op onderstaand protocol figuur om te lezen hoe iedereen moet handelen op en nabij de school. https://www.crescendo-school.nl/wp-content/uploads/2020/06/Protocol-volledig-openen-basisonderwijs.pdf

www.rivm.nl

=================================================================================

VERTELTASSEN  Afgelopen schooljaar is er door een groepje ouders hard gewerkt aan verschillende verteltassen voor de peuters en de kleuters. Ook hebben er verschillende ouders mee gedaan aan een naaiworkshop om de tassen nog mooier en aantrekkelijker te maken voor onze kinderen. We hebben de (naald en) draad weer opgepakt en zijn weercreatief van start gegaan. Wilt u er over nadenken of dit ook iets voor u is? We helpen u graag op weg met knippen, plakken, lamineren, borduren, naaien en meedenken om mooie leerzame spelletjes te maken voor onze kinderen. U bent elke woensdagochtend van harte welkom! Wilt u meer informatie, kom gerust even langs bij juf Beatrix.

============================================================================

Vlak voor de zomervakantie deed Crescendo mee aan het duurzame lesprogramma Captain Fanplastic. De Nederlandse primeur gefaciliteerd door de Rabo. Iedereen zamelde plastic in voor een schoner Nelson Mandelapark in Zuidoost. Leeslab – storytelling – leren – recyclen – clean up – wegen – winnen !   Een certificaat, een foto en een prachtige video als blijvend herinnering.

 

klik op deze link om de video te bekijken : https://vimeo.com/350765795

============================================================================

============================================================================

Nieuws