Groepsindeling schooljaar 2017-2018

In het komende schooljaar hebben we 16 groepen. Hieronder vind u de indeling:

GroepenLeerkracht(en)
Groep ½ JGJoyce van Genderen/ Nanda Ramsodit
Groep ½ MR/BBMarion Rigter/ Beatrix Best
Groep ½ GHGlenda van Hoop
Groep ½ AWAigisch Winter
Groep 3 FOFlorence Ons
Groep 3 NWNatatcha Wijngaarde/ Angela Schwaak
Groep 4 FBFarah Balaydin/ Helen Maskam
Groep 4 JVJudith Viereck
Groep 5 LVLydia Verbond (schakelklas)
Groep 5 CHChiquita Haakmat/ Lucia Tevreden
Groep 5 DDDenise Dixon/ Helen Maskam
Groep 6 RRRinette Rotsburg
Groep 7 AKAlicia Kiene/ Haidy Smiet
Groep 7 CGCarol Goedhart/ Haidy
Groep 8 PWPhine welles
Groep 8 GLGhislain Levant/ Haidy Smiet

De leerlingen krijgen gymles van Meester Henk Boldewijn en juf Simone van Egdom.

Vakanties

VakantieData
Herfstvakantie23 t/m 27 oktober 2017
Kerstvakantie:25 dec. 2017 t/m 5 jan. 2018
Krokusvakantie:26 febr. t/m 2 maart. 2018
Pasen:30 maart t/m 2 april 2018
Meivakantie:27 april t/m 11 mei 2018
Hemelvaart:10 mei 2018
Pinksteren21 mei 2018
Zomervakantie: 23 juli t/m 2 sept. 2018

De studiedagen zijn op: 20 oktober 2017, 29 januari 2018 en 7 maart 2018
Houd u er rekening mee bij het plannen van uw vakantie?

Schooltijden

Voor alle groepen zijn de schooltijden gelijk en alle dagen hebben dezelfde school­tijden.

Alle groepen beginnen om 8.30 uur en eindigen om 14.00 uur. Alle kinderen blijven op school over onder toezicht van de groepsleerkracht.

Kerstvakantie begint over

0 dagen 0 uren 0 minuten 0 seconden

Gymrooster

Het gymrooster is:

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
KleutersX
Groep 3XX
Groep 4JVXFB/HM
Groep 5XX
Groep 6XX
Groep 7XX
Groep 8XX

Mobiele telefoons

Veel kinderen beschikken over een mobiele telefoon en nemen die mee naar school. Voor werkende ouders is het fijn als zij op deze manier contact kunnen houden met hun kind. Onder schooltijd leidt zo’n mobieltje erg af. Vandaar dat we hebben afgesproken dat de leerlingen hun telefoon bij de leerkracht inleveren als zij op school komen. Na schooltijd krijgen ze hem weer terug. Er wordt goed opgepast dat ze niet kwijt raken, want daarvoor zijn ze te kostbaar. En natuurlijk kunnen ouders via de administratie belangrijke berichten voor hun kind doorgeven.

Ouder-kind adviseur

Ook op Crescendo is een ouder-kind adviseur. Esmeralda Castillion is vier dagen per week op school en is beschikbaar voor ouders en leerkrachten. Esmeralda kan helpen bij het opvoeden, samen met ouders kijken naar oplossingen als het misschien op school even niet lekker gaat, ouders wegwijs maken als hulp van buiten wordt gezocht. Ook kan Esmeralda de leerkrachten ondersteunen als de thuissituatie van het kind vragen oproept en het leren op school beïnvloedt. Als ouders en leerkrachten de hulp van de ouder-kind adviseur nodig hebben kunnen zij zich het beste richten tot de interne begeleider op school.

Informatieplicht

Directie en leerkrachten worden regelmatig gevraagd door GGD, Raad voor de Kinderbescherming of andere instanties informatie te geven over het functioneren van een leerling op school. De school in de persoon van de Interne Begeleider geeft informatie als daarom wordt gevraagd. Ook is de school verplicht het Meldpunt Kindermishandeling in te schakelen als er een vermoeden bestaat van kindermishandeling. Vanzelfsprekend neemt de Interne Begeleider eerst contact op met de ouders om het probleem bespreekbar te maken en te zoeken naar een oplossing,